Nieuwe draadloze(!) Tuftgun

Los van de Wol die binnenkort binnen gaat komen, heb ik nog een nieuwtje voor jullie! Ik ga ook een nieuwe tuftinggun testen. En deze is draadloos!

Eerst dacht ik is het nou wel nodig een draadloze tuft gun? Dan zit je ook met het opladen van de accu en zo, hoe handig is dat nou eigenlijk? Maar toen dacht ik aan dat snoer, dat snoer van drie meter die altijd in de weg ligt, in de knoop gaat met je garen en waar je constant op staat of overheen struikelt. Tenminste ik, zijn er nog meer mensen zo onhandig als ik? XD

Dus voor mij en de webshop zeker de moeite waard om te testen. Helaas is de machine dus nog niet direct verkrijgbaar, want ik wil deze eerst uitgebreid testen voordat ik hem te koop aanbied. Daar hoort natuurlijk ook het testen van de batterij bij. Met name de batterijduur, de oplaadduur en of de batterijduur snel afneemt. Daarnaast moet het apparaat natuurlijk foutloos tuften en niet te zwaar zijn.

Zodra ik dat uitgetest heb, komt deze machine hoogst waarschijnlijk in de shop. Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *