Cadeaubonnen Funky Studio

Regelmatig krijg ik te horen dat een workshop tuften een verrassing of een cadeau is. Ook hoor ik mensen vaak zeggen: ik wil graag iets cadeau doen uit de shop, maar ik weet niet wat. Om deze reden heb ik cadeaubonnen ontworpen en laten drukken.

Op prachtig parelmoer dik karton zijn nu de cadeaubonnen van Funky Studio verkrijgbaar. Er is één cadeaubon voor een shoptegoed van 25 euro en er is één cadeaubon tufting workshop. Hiermee betaal je dus voor de workshop en is de volledige workshop via de site te boeken op de dag van voorkeur voor de ontvanger.

Op de cadeaubon komt een code die in de winkelwagen te gebruiken is en een jaar geldig is. Vanaf nu hier verkrijgbaar.

cadeaubon workshop | cadeaubon tuften | tufting | funky studio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *