Een stapje terug

Hier weer even een klein berichtje van mij. De zwangerschap begint ondertussen aardig te vorderen en helaas moet ik daardoor wat zaken gaan laten liggen. Sommigen van jullie weten dat ik naast Funky Studio ook nog een baan heb en een gezin. Dan moet je helaas in zulke tijden keuzes gaan maken.

Op dit moment worden er al wat minder workshops gegeven, maar gelukkig is dat redelijk op te vangen doordat de nieuwe studio ruimte biedt aan meer cursisten. Ondertussen heb ik nog maar 8 weken te gaan en zal ik de komende workshops nog geven, maar de workshops eind april en in mei worden door mijn zus gegeven. Gelukkig is zij minimaal net zo kundig als dat ik ben en zal de workshop de hoge kwaliteit blijven zoals jullie ervan mogen verwachten.

Gelukkig is de voorraad eindelijk weer op orde en de webshop zal gedurende de hele periode open blijven. Ik draag er altijd zorg voor dat pakketjes de volgende dag worden verzonden. Tijdens mijn verlof periode en met name vlak na de geboorte van onze zoon hoop ik dat te kunnen blijven garanderen, maar vraag ik om jullie begrip als het een dag langer duurt.

Vanaf juni hoop ik zelf de workshops weer op te pakken en vanaf het einde van de zomer heb ik zoveel nieuwe en leuke dingen voor jullie in petto. Ik hoef dus niet stil te zitten de komende tijd en mijn creatieve brein wordt optimaal benut. En niet te vergeten dat we dit jaar weer op KreaDoe staan in de najaarseditie. 5 dagen lang in een grotere stand met verschillende workshops en heel veel hobbymateriaal.

Ik kan daar enorm naar uitkijken, maar eerst is het tijd om nog een klein manneke te ontvangen in ons gezin en daar optimaal van te gaan genieten.

workshop tuften, tufting workshop , tuften, tufting, funky studio

4 reacties

 1. Heel begrijpelijk dat je voorrang geeft aan de komst van jullie tweede zoon.
  En zo te lezen, heb je over de voortgang goed nagedacht! Ik wens je een fijne zwangerschapsverlofperiode en een voorspoedige bevalling🍼👶

 2. Mijn reactie heb ik met mail beantwoorden gestuurd!
  Hopelijk lees je dat ook ?
  we wensen jou heel veel goeds bij de laatste loodjes voordat je zoontje geboren wordt .
  En een goede bevalling
  groetjes
  Sonja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *