Wol, Wol, Wol

Binnenkort wordt er na lang onderzoeken en leveranciers vergelijken, wol toegevoegd aan het assortiment van Funky Studio!

Om specifieker te zijn zal het acryl-garen worden. Op cone, dit is natuurlijk helemaal geweldig, want dan hoef je de garen zelf niet meer af te draaien. Daarnaast zal elke cone 400 gram zijn en is de garen enkel-draads te gebruiken. Je hebt dus maar één cone per kleur nodig.

Als laatste kan ik melden dat deze straks te koop is voor een concurrerende prijs en er zijn maar liefst 43 kleuren verkrijgbaar! Hier kan je natuurlijk de mooiste tuft projecten mee maken.

Binnen twee weken verwacht ik de levering, ik zal hierna mijn uiterste best doen om de wol zo snel mogelijk in de shop te krijgen. Ik hou jullie op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *