Ik vind het erg leuk om jullie mee te delen dat er een Funky baby onderweg is! Voor degene die mij de afgelopen tijd bij workshops hebben gezien is het geen verrassing meer, maar via deze weg wil ik toch graag iedereen op de hoogte brengen!

Ergens begin mei verwachten wij onze tweede spruit. Vanaf dat moment worden wij een gezin van vier. We kijken er enorm naar uit.

Het combineren met mijn baan en natuurlijk de studio is een echte uitdaging. Ik moet mezelf regelmatig tegenhouden en een stapje terug doen.

Alle workshops die nu geplant staan zullen gewoon doorgaan en ook blijf ik nieuwe plannen, maar dat bekijk ik rustig per periode. Rond mei zal het misschien wat stil worden rondom de workshops, maar ik hoop heel erg dat jullie een poosje kunnen wachten tot ik weer lekker workshops kan geven.

De webshop zal gewoon open blijven en tot de bevalling zal ik zelf mijn uiterste best doen om adequaat te reageren op de bestellingen. Na de bevalling regel ik hulp voor de webshop.

Ik voel me zeer gelukkig met de vaste volgers van Funky Studio en alle tijdelijke en nieuwe volgers, vandaar dat ik dit nieuws ook met jullie wilde delen en uiteraard laat ik het ook zeker weten als spruit twee geboren is.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *