Garantie van een goede aankoop

Ik heb lang getwijfeld of ik dit wilde delen, maar het loopt de spuigaten uit en ik wil graag uitleggen wat je van mij mag verwachten als je apparatuur bij mij koopt.

Het probleem

De laatste tijd wordt ik erg vaak benaderd door mensen die problemen hebben met een tuftinggun welke niet bij Funky Studio is aangeschaft. Nou ben ik de beroerdste niet, dus ik help als ik op afstand gelijk antwoord kan geven op het probleem. Maar daar stopt het ook. Ik kom tuftingguns tegen gekocht op amazon die onderdelen missen, tuftingguns gekocht in India of China waarvan onderdelen na twee keer gebruiken al kapot zijn of waarvan de tuftinggun gewoon niet meer wil werken. Je kan vast wel zien waar ik dus tegenaan loop. Voordat ik gekozen had welke tuftguns ik ging verkopen heb ik 6 verschillende fabrikanten benaderd en de tuftingguns uitgeprobeerd. Daardoor kan ik met een gerust hart garantie geven over het materiaal die ik verkoop en zal ik daar ook altijd moeite voor blijven doen.

Welke garantie

Als je in de webshop van Funky Studio producten koopt dan heb je altijd twee weken bedenktijd (wettelijk bepaald). Dus zolang je het niet gebruikt mag je de producten terugsturen en krijg je de aanschafkosten terug.

Daarnaast krijg je bij Funky Studio zes maanden garantie op de werking van de apparaten. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je deze onderhoudt volgens de instructie, maar los daarvan mag er niks kapot gaan in de eerste zes maanden. Mocht dit toch voorkomen dan proberen we eerst op afstand te kijken wat het probleem is en of dit gemakkelijk opgelost kan worden (dit is meestal het geval). Zo niet dan mag het apparaat teruggestuurd worden. Ik zal er dan naar kijken. Mocht het niet mogelijk zijn om het apparaat te maken, dan ontvang je kosteloos een nieuw apparaat.

Na deze zes maanden help ik nog daar waar mogelijk, dus ook dan mag je me zeker nog benaderen.

Heb je na deze blog nog vragen over garantie laat dan een berichtje achter of neem contact met ons op via de contactpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *