Nieuwe Tuftgun

Een paar maandje geleden heeft de fabrikant, waar ik de materialen voor Funky Studio bestel, mij een nieuw type tufting gun opgestuurd. Ik mocht deze uitproberen en feedback over geven. Nadat ik deze uitgebreid heb uitgeprobeerd kan ik met overtuiging zeggen dat het een heel fijne, mooie en waardige opvolger is van het vorige type. Hieronder vind je de verbeteringen.

Ik wil hierbij opmerken dat het vorige type nog steeds een goede en gewenste tufting gun is en dat ik deze ook zal blijven verkopen.

Veiligheid

Een belangrijk onderwerp zal altijd de veiligheid zijn bij het gebruik van mechanische apparaten. In dit geval is hier zeker in geïnvesteerd door de meeste bewegende delen in de behuizing te bouwen. Hierdoor gaan deze delen ook nog eens veel langer mee en worden ze niet vies. Daarnaast is het tandwiel glad afgewerkt dus is het zo goed als onmogelijk dat de draad hier nog in blijft hangen of nog erger je haar.

Stil

Voor veel mensen zal dit ook een wenselijke future zijn aan de nieuwe tuftgun. Hij is vele malen stiller dan de vorige versie en die was al heel veel stiller. Dit komt ook weer doordat heel veel mechanica afgesloten is. Goed nieuws dus voor je oren en eventueel kinderen of patner, als je net als ik graag in de avond gaat tuften.

Draad rijgen

Ik weet zeker dat elke ervaren tufter dit graag wil hebben op zijn/haar tufting gun. De draad, als die eenmaal geladen is, zal niet meer zo makkelijk uit je machine gaan. Zelfs niet als je geen slack meer hebt. Daar moet ik wel bij zeggen, als je het te bond maakt mag je gewoon blijven rijgen, maar als je even vergeet nieuwe draad van de bol te rollen, dan blijft die mooi in de machine zitten. Dikke winst dus!

Voor mij voldoende reden om de machine in de voorraad op te nemen en beschikbaar te maken voor iedereen. Je kan hem hier vinden.

tufting gun | tuftgun | tuftinggun | tuftmachine | funky studio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *