Verzendkostenblamage

Dan ben je starter en dan doe je zo je best om het allemaal goed te doen. Toch gaat er iets fout en hoe kan het ook anders, want je doet het alleen en je hebt geen professionals ingehuurd om het werk voor je te doen.

De verzendkostenblamage hoe kom je eraan en hoe kom je er vanaf? XD

Vrijdagochtend en er werd een bestelling geplaatst via de site. Twee scharen werden er gekocht en de verzendkosten kwamen op 10,90 euro. Hoe dan? Dit kon toch makkelijk in een brievenbuspakketje? Na wat onderzoek kom ik erachter dat de software achter de site de verzendkosten voor de twee artikelen bij elkaar optelde. Koortsachtig ga ik op zoek naar het probleem en dus ook de oplossing. Via YouTube heb ik meerdere tutorial gekeken, maar geen één bespreekt dit probleem en ze laten alleen de stappen zien die ik ook precies heb gedaan bij het instellen. Ook google biedt geen uitweg. Ondertussen gaat er door mijn hoofd: hoeveel mensen hebben hun bestelling onderbroken, omdat er zulke gestoorde verzendkosten werden gevraagd?

Uiteindelijk vind ik een knop met kant en klare scenario’s. Deze heb ik gebruikt en veranderd naar mijn eigen instellingen en zo als sneeuw voor de zon verdween mijn probleem. Helaas ik ben dus echt geen professional als het om site bouwen gaat, maar ik ben wel trots op wat ik tot nu toe bereikt heb! Ik bedoel ik heb gewoon een webshop gemaakt met producten, betaalmethoden, verzendmethoden, belasting en ja een tweede fout tot nu toe, helaas wel een grove, maar wat wil je ook als je alles per se zelf moet doen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *