Woewoe KreaDoe

Zo, je bent starter en wat doe je dan? Je moet onder de aandacht komen, maar hoe doe je dat?

Vorig jaar liep ik tijdens de najaarseditie van KreaDoe door de hallen en tot mijn verbazing zie ik helemaal niks van tuften. Hoe dan? Zelf tufte ik nou toch al een poosje en mijn hele social media is overgenomen door die ene hobby, maar waarom promoot niemand dat op het grootste DIY event van de BeNeLux? Zou ik dan toch? Is dit mijn moment? Ga ik dit doen?

Mijn hele volwassen leven droom ik al van een eigen bedrijf, een plek waar ik mijn energie in iets van mezelf kan steken. Maar dan moet je een keer die stap maken en dat heb ik nu gedaan. En dan ontstaat vanzelf die vraag: hoe zorg ik ervoor dat mensen mij kunnen vinden?

KreaDoe heeft sinds kort de optie om je op te geven voor een startersplek. Zo kun je tegen een gereduceerd tarief een plekje op de beurs bemachtigen en het eens “uitproberen”. Hiervan heb ik ook gebruik gemaakt en daar ben ik erg blij mee.

Na maanden van voorbereiding was het dan zover. De workshop tuften was al ongeveer een maand voor de beurs uitverkocht. Wat een goed gevoel, maar ook erg spannend! Achteraf was dat nergens goed voor, de workshops gingen heel goed en de mensen waren allemaal zo gezellig en creatief! Het gebruik van kleuren en patronen liep compleet uiteen maar dat maakte het ook zo ontzettend gaaf.

Een aantal tuftguns gingen over de toonbank en zo zijn er weer nieuwe tufters bijgekomen. 🙂

Er was heel erg veel aandacht voor de hobby, met zijn tweeën was het net te doen. Maar wat gaaf was het! Ik heb zoveel nieuwe contacten gemaakt en ik ben dan ook erg benieuwd wat daar allemaal uit gaat komen!

En misschien, heel misschien ga ik in het najaar weer op KreaDoe staan. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *