Workshops Knit en Knot en KreaDoe

Omdat ik het belangrijk vind dat mijn nieuwsbrief- en bloglezers als eerste op de hoogte zijn, wil ik bij deze kenbaar maken dat de workshops die worden gegeven tijdens Knit en Knot en KreaDoe online staan en dus gereserveerd kunnen worden.

Misschien ten overvloede, maar de workshop geeft geen toegang tot de beurs, maar alleen de reservering en alle benodigde materialen (natuurlijk) voor de workshop. Om die reden heb ik de prijs van de workshop iets lager gemaakt, om er toch wat aan tegemoet te komen.

Knit en Knot

Deze beurs is er voor alles wat met wol en garen te maken heeft. Ik sta hier natuurlijk met alle tuftspullen, de workshop en dan een heel nieuw needle punch assortiment. Ook zal ik wat startpakketjes van het krimpfolie meenemen. De beurs is op 7, 8 en 9 september in Tilburg en elke dag heb ik zes plekken voor de workshop. Boek deze hier.

Tufting; knit en knot; tuften; workshop; tilburg

KreaDoe

Deze beurs is de grootste DIY beurs van de BeNeLux. Hier sta ik met het hele assortiment van Funky Studio, tuft workshops en een doorlopende shrinky dink (krimpplastic) workshop. De beurs is op 1, 2, 3, 4 en 5 november in Utrecht en ik heb elke dag 2x vijf plekken voor de tufting workshop. Boek deze hier.

Workshop tuften | tufting | KreaDoe | Funky Studio

Ik hoop zoveel mogelijk van jullie te zien in een workshop of voor een praatje 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *